klaviature

cerdome123
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 10.07.2011, 23:43

klaviature

OdgovorNapisal/-a cerdome123 » 10.07.2011, 23:52

Imam klaviaturo yamaha psr 450. Zanima me kje lahko dobim diskete z midi fajli, ritmi... Ker sem dobil zraven eno disketo sem poiskušal naloziti midi fajle gor pa mi ni uspelo.Zanima me ali je klaviatura uredu za zabave ipd.? Sicer igram ze 1 leto zdaj pa mi mankajo ritmi za dolocene pesmi.Sošolc mi je govoru da se da kupit tud ritme za dolocene pesmi al je to res pa ke se to da kupit. Vsem k bote kar kol pomagal se vam resno zahvaljujem lep pozdrav in srečno ! ;)

_martin_
Odličen muzikant
Odličen muzikant
Prispevkov: 472
Pridružen: 13.12.2006, 20:15
Kraj: Ravne na Koroškem, Ljubljana

Re: klaviature

OdgovorNapisal/-a _martin_ » 11.07.2011, 11:19

Midi datotek se veliko najde na internetu (tudi na blink.si imaš ene 3 pakete). To, da ti ga ni uspelo naložit gor pa ne razumem najbolje. Ali ti ga ni uspelo spraviti iz računalnika na disketo, ali pa klaviature niso uspele prebrati tiste midi datoteke ?
Kapš C-F-B
Sitar B-Es-As
Sitar Cis-Fis-H
Hohner Morino VN
Yamaha Tyros

cerdome123
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 10.07.2011, 23:43

Re: klaviature

OdgovorNapisal/-a cerdome123 » 11.07.2011, 12:55

Zivjo vem da se jih najde veliko na internetu sam js ko sem kopiru na disketo midi mi klaviatura nic pac napise mi samo No Disc. A to sam kopiraš? Drugac pa ce je kj s klavituro narobe pa na sevris pac al neki.
lp.

_martin_
Odličen muzikant
Odličen muzikant
Prispevkov: 472
Pridružen: 13.12.2006, 20:15
Kraj: Ravne na Koroškem, Ljubljana

Re: klaviature

OdgovorNapisal/-a _martin_ » 11.07.2011, 13:08

Midi samo skoperaš na disketo, pa je ja. Probaj prej z kakšno drugo disketo; morda je ta pokvarjena. Disketnik na računalniku ti deluje v redu ?
Kapš C-F-B
Sitar B-Es-As
Sitar Cis-Fis-H
Hohner Morino VN
Yamaha Tyros

cerdome123
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 3
Pridružen: 10.07.2011, 23:43

Re: klaviature

OdgovorNapisal/-a cerdome123 » 11.07.2011, 14:27

Kje pa lah kupim diskete k jih cis nc nimam ?

_martin_
Odličen muzikant
Odličen muzikant
Prispevkov: 472
Pridružen: 13.12.2006, 20:15
Kraj: Ravne na Koroškem, Ljubljana

Re: klaviature

OdgovorNapisal/-a _martin_ » 11.07.2011, 15:41

napiši v google diskete pa se najde kar nekaj oglasov, da lahko kupiš :)
Kapš C-F-B
Sitar B-Es-As
Sitar Cis-Fis-H
Hohner Morino VN
Yamaha Tyros

alen7
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 2
Pridružen: 26.07.2011, 14:54

Re: klaviature

OdgovorNapisal/-a alen7 » 29.07.2011, 19:24

Imam klaviature yamaha psr s 710 in bi rabil midi file.Če jih kdo ma naj mi jih pošlje na gmail alen.pergar466@gmail.com
Zahvaljujem se tistim, ki mi bodo pri tem pomagali :D

bojan43
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 30
Pridružen: 08.08.2011, 15:33

Re: klaviature

OdgovorNapisal/-a bojan43 » 08.08.2011, 15:52

Kupujem klaviature pa me zanima kaj podobnega yamahi psr710 da bi se lažje odločil za nakup.
Rutar BEsAs
Hohner Atlantic

guri
Dober muzikant
Dober muzikant
Prispevkov: 251
Pridružen: 30.04.2011, 08:20

Re: klaviature

OdgovorNapisal/-a guri » 11.08.2011, 09:57

jaz osebno sem dolgo uporabljal yamahine klaviature imel sem tri različne modele potem sem pristal na rolandu sedaj pa sem si kupil korg pa 50 in ga priporočan vsem veliko kvalitenejši od yamahe pa tudi dokaj pregleden meni in uporaba funkcij katerih yamahe nimajo.

dejan1000
V.I.P.
V.I.P.
Prispevkov: 551
Pridružen: 29.05.2010, 20:06
Kraj: Lenart v Slovenskih Goricah

Re: klaviature

OdgovorNapisal/-a dejan1000 » 11.08.2011, 12:10

Ali na tem Korgu predvajaš tudi midi file? Kakšni so kaj zvoki midijev? Ali imaš navadni PA 50 na diskete ali tistega s SD kartico.
Hvala za odgovor

guri
Dober muzikant
Dober muzikant
Prispevkov: 251
Pridružen: 30.04.2011, 08:20

Re: klaviature

OdgovorNapisal/-a guri » 11.08.2011, 14:55

imam navadnega vendar imam usb emulator midi izvenijo odvisno od teka kako si klaviaturo prilagodiš in katere zvoke si naložiš. Nobena klaviatura niti tayros 4 ti nebo dobro predvajala midijev če si je neboš uredil. Ima pa korg prednost pred drugimi klaviaturami da lahko predvajaš midi in potem dodajaš druge prez pavze (sproti si lahko delaš mixe)
Važno je katere zvoke imaš in kakšne ritme. Pa boš lahko odigral vse, če boš samo midije predvajal te bodo prav kmalu skensali z odra.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost