yamaha psrs s900

guri
Dober muzikant
Dober muzikant
Prispevkov: 251
Pridružen: 30.04.2011, 08:20

yamaha psrs s900

OdgovorNapisal/-a guri » 10.01.2012, 07:16

imem en problem z klaviaturo in sicer Naložil sem os-sys na novo jo resetiral na tovarniško vendar zmeraj ostane klaviatura z transpozerjem višje za 2 oktavi torej master song keyboard.Tako seveda ne morem igrati ker mi nič ne gre skupaj in klaviatura v tem primeru seveda deluje piskajoče

kaj bi lahko biv vzrok tega in kako to odpravim

matichribar
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 17
Pridružen: 09.10.2010, 17:37

Re: yamaha psrs s900

OdgovorNapisal/-a matichribar » 12.05.2012, 12:13

Hej upam da si problem že rešil.
Drugače pa poglej pri midi nastavitvah in nastavi-> ALL MIDI
Če ne pomaga pa kar napiši ;)
LP

guri
Dober muzikant
Dober muzikant
Prispevkov: 251
Pridružen: 30.04.2011, 08:20

Re: yamaha psrs s900

OdgovorNapisal/-a guri » 12.05.2012, 15:05

matichribar napisal/-a:Hej upam da si problem že rešil.
Drugače pa poglej pri midi nastavitvah in nastavi-> ALL MIDI
Če ne pomaga pa kar napiši ;)
LP



hvala, vendar sem težavo že rešil z nalaganjem druge verzije os-sys

matichribar
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 17
Pridružen: 09.10.2010, 17:37

Re: yamaha psrs s900

OdgovorNapisal/-a matichribar » 12.05.2012, 15:24

guri napisal/-a:
matichribar napisal/-a:Hej upam da si problem že rešil.
Drugače pa poglej pri midi nastavitvah in nastavi-> ALL MIDI
Če ne pomaga pa kar napiši ;)
LP



hvala, vendar sem težavo že rešil z nalaganjem druge verzije os-sys

OK v redu. Kaj je pa boljšega pri tej novi verziji?
Nikjer ne najdem navodil kako se namesti jih imaš ti?
So se ti ob ponovni namestitvi sistema zbrisali vsi shranjeni registri?
Hvala za odgovore :)

mckmck
Moderator
Moderator
Prispevkov: 489
Pridružen: 11.08.2011, 00:40

Re: yamaha psrs s900

OdgovorNapisal/-a mckmck » 12.05.2012, 15:57

matichribar napisal/-a:
guri napisal/-a:
matichribar napisal/-a:Hej upam da si problem že rešil.
Drugače pa poglej pri midi nastavitvah in nastavi-> ALL MIDI
Če ne pomaga pa kar napiši ;)
LP



hvala, vendar sem težavo že rešil z nalaganjem druge verzije os-sys

OK v redu. Kaj je pa boljšega pri tej novi verziji?
Nikjer ne najdem navodil kako se namesti jih imaš ti?
So se ti ob ponovni namestitvi sistema zbrisali vsi shranjeni registri?
Hvala za odgovore :)

Nisem prepričan vendar tukaj so neke posodobitve :
http://download.yamaha.com/search/produ ... _id=574052
Naročite se na Youtube kanal z videolekcijami za harmoniko . Ime kanala Diatonko.

matichribar
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 17
Pridružen: 09.10.2010, 17:37

Re: yamaha psrs s900

OdgovorNapisal/-a matichribar » 12.05.2012, 16:19

To sem videl ja. Kaj je pa boljše?
Navodil za namestitev pa nisem našel lahko pomagaš?

davor92
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 49
Pridružen: 25.09.2009, 21:48

Re: yamaha psrs s900

OdgovorNapisal/-a davor92 » 21.11.2012, 10:52

Pozna kdo kakšen program, s katerim se da pretvoriti GS midije (Roland) v XF/XG(Yamaha) ?

Na uradni strani Yamaha se dobi Yamaha Mega Enhancer, ki vse ostale midije pretvori v primerno obliko za Yamaho, le GS midije pretvori nepopolno brez bobnov in par malenkrosti


Prosim za pomoč


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost