Stran 1 od 1

yamaha psrs s900

Objavljeno: 10.01.2012, 07:16
Napisal/-a guri
imem en problem z klaviaturo in sicer Naložil sem os-sys na novo jo resetiral na tovarniško vendar zmeraj ostane klaviatura z transpozerjem višje za 2 oktavi torej master song keyboard.Tako seveda ne morem igrati ker mi nič ne gre skupaj in klaviatura v tem primeru seveda deluje piskajoče

kaj bi lahko biv vzrok tega in kako to odpravim

Re: yamaha psrs s900

Objavljeno: 12.05.2012, 12:13
Napisal/-a matichribar
Hej upam da si problem že rešil.
Drugače pa poglej pri midi nastavitvah in nastavi-> ALL MIDI
Če ne pomaga pa kar napiši ;)
LP

Re: yamaha psrs s900

Objavljeno: 12.05.2012, 15:05
Napisal/-a guri
matichribar napisal/-a:Hej upam da si problem že rešil.
Drugače pa poglej pri midi nastavitvah in nastavi-> ALL MIDI
Če ne pomaga pa kar napiši ;)
LP



hvala, vendar sem težavo že rešil z nalaganjem druge verzije os-sys

Re: yamaha psrs s900

Objavljeno: 12.05.2012, 15:24
Napisal/-a matichribar
guri napisal/-a:
matichribar napisal/-a:Hej upam da si problem že rešil.
Drugače pa poglej pri midi nastavitvah in nastavi-> ALL MIDI
Če ne pomaga pa kar napiši ;)
LP



hvala, vendar sem težavo že rešil z nalaganjem druge verzije os-sys

OK v redu. Kaj je pa boljšega pri tej novi verziji?
Nikjer ne najdem navodil kako se namesti jih imaš ti?
So se ti ob ponovni namestitvi sistema zbrisali vsi shranjeni registri?
Hvala za odgovore :)

Re: yamaha psrs s900

Objavljeno: 12.05.2012, 15:57
Napisal/-a mckmck
matichribar napisal/-a:
guri napisal/-a:
matichribar napisal/-a:Hej upam da si problem že rešil.
Drugače pa poglej pri midi nastavitvah in nastavi-> ALL MIDI
Če ne pomaga pa kar napiši ;)
LP



hvala, vendar sem težavo že rešil z nalaganjem druge verzije os-sys

OK v redu. Kaj je pa boljšega pri tej novi verziji?
Nikjer ne najdem navodil kako se namesti jih imaš ti?
So se ti ob ponovni namestitvi sistema zbrisali vsi shranjeni registri?
Hvala za odgovore :)

Nisem prepričan vendar tukaj so neke posodobitve :
http://download.yamaha.com/search/produ ... _id=574052

Re: yamaha psrs s900

Objavljeno: 12.05.2012, 16:19
Napisal/-a matichribar
To sem videl ja. Kaj je pa boljše?
Navodil za namestitev pa nisem našel lahko pomagaš?

Re: yamaha psrs s900

Objavljeno: 21.11.2012, 10:52
Napisal/-a davor92
Pozna kdo kakšen program, s katerim se da pretvoriti GS midije (Roland) v XF/XG(Yamaha) ?

Na uradni strani Yamaha se dobi Yamaha Mega Enhancer, ki vse ostale midije pretvori v primerno obliko za Yamaho, le GS midije pretvori nepopolno brez bobnov in par malenkrosti


Prosim za pomoč