Prvi narodno zabavni ansambel na festivalu EMA 2010
Aco51 napisal/-a:urban napisal/-a:Sem že to videl na 24ur.com. Zgleda, da bom prvič po nekaj letih celo gledal Emo.Zadnji čas, da se pošlje NZ glasbo na ta tekmovanja!
Ja, sam ne vem zakaj morajo biti Kalamari zraven![]()
(Bo kdo dodal: "drugače jih pa sploh sprejeli nebi")
ja sej jih verjetno res ne bi. Komisija bi morala biti sestavljena iz avtorjev skladb iz različnih zvrsti..
Le enkrat sem božal te nežno,
ti s prsti šel skozi lase,
oh, kaj vse bi dal, da lahko bi
k tebi še kdaj vrnil se.
ti s prsti šel skozi lase,
oh, kaj vse bi dal, da lahko bi
k tebi še kdaj vrnil se.
Re: Prvi narodno zabavni ansambel na festivalu EMA 2010
No še nekaj dni nas loči do Evrovizije (naši bodo nastopili 29.5).
Kaj pravite, gremo letos v finale?
Končno pošiljamo nekaj izvirnega, "pametnega" tja gor, ne pa da ponavljamo za drugimi državami. Letos mislim, da imamo celo šanso za finale.

Končno pošiljamo nekaj izvirnega, "pametnega" tja gor, ne pa da ponavljamo za drugimi državami. Letos mislim, da imamo celo šanso za finale.

Melodija, letnik 1983, B-Es-As
Grilc, letnik 2007, C-F-B
Čeprav imam zelo rad NZ glasbo pa s tole skladbo nimamo prav nobenih šans (rad bi videl, da se motim, samo, na žalost se najbrž ne.....)
Lep pozdrav, Aco51!
No, jaz nebi rekel, da je ta skladba narodno-zabavna. Se mi zdi bolj kot združenje dveh pesmi. Gre pa kar hitro v uho.
urban napisal/-a:No, jaz nebi rekel, da je ta skladba narodno-zabavna. Se mi zdi bolj kot združenje dveh pesmi. Gre pa kar hitro v uho.
Seveda ni samo narodno-zabavna - saj poanta je ravno v tem, ker so avtorji združili dva stila, ki eden z drugim nimata absolutno nič skupnega. To je bil sicer poizkus, ki je uspel v Sloveniji (predvsem zaradi velikega števila obževalcev ans. Roka Žlindre) v Evropi pa to mislim, da ne bo vžgalo, saj, če se spomnimo pred leti Avstrijcev so tudi zamočili! (ali so bili Nemci - nisem siguren)
Lep pozdrav, Aco51!
Aco, mislim, da so bili Avstrijci.
Bomo videli, kako bodo odigrali in odpeli, morda pa bomo letos imeli kaj sreče. Ni mi pa všeč, kako delijo države svoje glasove (npr.: sosedam, bivšim članicam, itd.) čeprav je bila pesem polomija... 

Tudi jaz jim želim čim boljšo uverstitev, vendar pa mislim da bo zmagala Grčija(s tem ji spet malo pomagamo iz krize).
haRmOniKa
Potem bi pa morali zmagati mi, saj smo še v večjem zosu...rzupan napisal/-a:Tudi jaz jim želim čim boljšo uverstitev, vendar pa mislim da bo zmagala Grčija(s tem ji spet malo pomagamo iz krize).
Lep pozdrav, Aco51!
Aco51 napisal/-a:urban napisal/-a:No, jaz nebi rekel, da je ta skladba narodno-zabavna. Se mi zdi bolj kot združenje dveh pesmi. Gre pa kar hitro v uho.
Seveda ni samo narodno-zabavna - saj poanta je ravno v tem, ker so avtorji združili dva stila, ki eden z drugim nimata absolutno nič skupnega. To je bil sicer poizkus, ki je uspel v Sloveniji (predvsem zaradi velikega števila obževalcev ans. Roka Žlindre) v Evropi pa to mislim, da ne bo vžgalo, saj, če se spomnimo pred leti Avstrijcev so tudi zamočili! (ali so bili Nemci - nisem siguren)
Mislim da so bili Global Krynerji, ki so eni najboljsih muzičarjev v Evropi....Tudi njihov komad je bil zelo dober pa mislim da niso prisli dalec....Pustimo se presenetit
Res je cehak... žal... čeprav smo tokrat dobri
Važno je da Slovenci vemo kaj bi radi!!

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost