Stran 1 od 1

Pomoč tričlanski družini v stiski

Objavljeno: 12.05.2014, 15:38
Napisal/-a Admin
Na uredništvo foruma smo danes dobili pismo družine, ki je v socialni (denarni) stiski. Objavljamo ga v celoti:

Pozdravljeni. Smo mlada triclanska druzina s 2 leti starim otrokom,ki je se v plenicah. Z mozem sva oba brez sluzbe, jaz sluzbe ne dobim, partner pa je tezje zaposljiv zaradi zdravstvenih tezav. Iz meseca v mesec tezko pridemo, saj imamo le otroske dodatke in socialno pomoc. Zivimo v najemu in stroski stanovanja so kar visoki. V primeru da bi placevali poloznice, bi bili brez hrane, tako da smo s poloznicami zelo v zaostanku in dolgovih. Resnicno nevem vec kaj naj storim in se v upanju na odziv in pomoc obracam na vas. Vsaka pomoc bo prav prisla in bo se kako dobrodosla.


Družina želi ostati v javnosti neimenovana. Za pomoč se obrnite direktno na njih prek e-pošte: zavednoskupaj87@gmail.com

Re: Pomoč tričlanski družini v stiski

Objavljeno: 15.05.2014, 13:30
Napisal/-a obupana
Lepo prosim vse dobre ljudi, da nam pomagajo in vsaj malo olajsajo zadeve. Iz vsega srca bom hvalezna za vsako pomoc in vsakemu posamezniku.

Re: Pomoč tričlanski družini v stiski

Objavljeno: 20.05.2014, 12:17
Napisal/-a obupana
Ponovno prosim vse ljudi, ki so prebrali naso stisko in ce nam le lahko kako pomagajo, naj me kontaktirajo. Jaz res ne vem vec na koga naj se obrnem in kaj naj naredim. Sem vsa iz sebe in resnicno upam na vsaj nekaj pomoci. Za vsako pomoc bom zelo hvalezna. vse dobro vam zelim.

Re: Pomoč tričlanski družini v stiski

Objavljeno: 24.05.2014, 11:32
Napisal/-a mckmck
Pozdravljeni.

Ste mogoče poskusili vašo zgodbo predstaviti tedniku?
Mislim, da so pri tedniku kar poslušni glede takih stvari in poskusit ni greh, vem da želiti biti neimenovani vendar na tak način ne boste veliko donacij dobili zato vam priporočam, da premislite in se odločite javno spregovoriti boste dobili več donacij vsekakor!

Re: Pomoč tričlanski družini v stiski

Objavljeno: 24.05.2014, 12:02
Napisal/-a darkside
Tako je. Druga stvar pa je ker je vse več goljufij je tako preko spleta popolnoma neznani osebi, ki je napisala par stavkov težko verjeti ali gre za pomoči res poterbno osebo ali zgolj za nekoga, ki išče takšen način pridobitve denarja.

Re: Pomoč tričlanski družini v stiski

Objavljeno: 02.06.2014, 13:22
Napisal/-a obupana
Seveda bom tistim, ki mi bodo pisali celotno predstavila naso situacijo in tudi spoznali bi se lahko v zivo, ce bi kdo to zelel. Vidim pa da imate prav, ker zaenkrat se nismo dobili nic pomoci. Upam da se ljub temu da smo tukaj anonimni, najde kdo ki me kontaktira, tam pa se mu tudi predstavim in odgovorim na vsa vprasanja. Grozno mi je, do otroskih se skoraj 14 dni, jaz pa v denarnici slabih 15 evrov, od tega moram kupiti plenicke in pa hrano, vsaj za hcerko. Rdeci Kriz in Karitas trenutno za nas ne ponujata nic pomoci. Vse pomoc gre drugam. Drzava je cisto zatajila in nikoli si nisem mislila, da me caka tako tezko zivljenje, glede financ. :(