lisica33 napisal/-a:ja lepa harmonika,čestitam za izdelavo ali sestavo,kakorkoli vse ok.razen tega da praviš ,da bi jo rad igral,pa da nikjer drugje ni bila po tvojem okusu,da si se potrudil in izdelal vrhunsko harmoniko,se mi zdi čudno da jo že prodajaš![]()
![]()
harmonika se prodaja le zaradi tega da vidim odziv ljudi na nepoznano ime izdelovalca ne prodaja se dotično ta harmonika saj je to moj prvi izdelek in bo ostal doma je pa to harmonika, ki je namenjena za preizkus potem pa lahko naredim takšno zato tudi nisem napisal durov ker vsak si lahko zbere svojo uglasitev.
nikjer ni bila pomojem okusu: doma sem iz glasbene družine kjer oče igra harmoniko že 30 let ter brat in švoger cca. 15 let
preizkusili smo malomorje harmonik vendar nikjer ne dobiš tisto kar plačas zato sem se odločil kot sem se. Harmonika je bila pohvaljena z strani priznanih miuzikantov. Harmonika ni najbolša vedar si upam trditi da najbolša, ki se da dobiti za ta denar, zato vsi vabljeni na preizkus, da nebom hvalil svojega dela, največ mi pomeni ko harmoniko pohvalijo drugi.
PS. harmonika je izdelana in ne sestavljena