mase, odlična harmonikarka si!

mckmck napisal/-a:Ni lih posneta pesem vendar vsseno spada za harmoniko:
http://youtu.be/Q1Ft9DsSzrI
Kako se vam zdi??
Dejan napisal/-a:Niko, super!mckmck napisal/-a:Ni lih posneta pesem vendar vsseno spada za harmoniko:
http://youtu.be/Q1Ft9DsSzrI
Kako se vam zdi??
Z Ružo črveno si me nasmejal. Lep prispevek, osebno pa sem pogrešal ljudskost (namesto "modernih" in tujih pesmi na začetku, vendar si očitno želel navdušiti svoje vrstnike) pa Miheliča pri diatonarjih.
mckmck napisal/-a:Bravo fantje!
Samo tako naprej pa boste uspeli!
Edino jaz ne vidim videa tukaj na forumu, še komu ne ali je pri meni napaka?
Lp
mckmck napisal/-a:Bravo fantje!
Lp
Niko_muzikant napisal/-a:mckmck napisal/-a:Bravo fantje!
Lp
Najlepše hvala ! Jah, petje nam dela še probleme, saj noben ŠE ni obiskoval šole za petje, pa tudi otroški glasi še so, ne? Nismo še mutirali, upam da čimprej)
Lep pozdrav, Niko !
plus123 napisal/-a:vse super----ampak probaj začeti igrati z mehom na ven--ne na noter--ker se z harmoniko pravilno začne igrati na ven..
![]()
da ne boš slučajno mislil,da imam kaj proti tvojemu igranju 100% nič
mckmck napisal/-a:plus123 napisal/-a:vse super----ampak probaj začeti igrati z mehom na ven--ne na noter--ker se z harmoniko pravilno začne igrati na ven..
![]()
Hehe kje je pa definirano da je pravilno igranje proti ven?:)
Vse pesmi so začetki na noter, razen uvodi so ponavadi ven, pri tej pa uvoda ni!
urban napisal/-a:mckmck napisal/-a:plus123 napisal/-a:vse super----ampak probaj začeti igrati z mehom na ven--ne na noter--ker se z harmoniko pravilno začne igrati na ven..
![]()
Hehe kje je pa definirano da je pravilno igranje proti ven?:)
Vse pesmi so začetki na noter, razen uvodi so ponavadi ven, pri tej pa uvoda ni!
Za uvod se lahko uporabi kar zadnji del pesmi. Sploh pri teh narodnih pesmih.Ponavadi res večina pesmi z uvodom začne na ven, ni pa to nek pogoj ali napisano pravilo. So tudi komadi, ki se začnejo na noter.
P.S.: Nekatere prijeme bi lahko lažje pritisnil z drugimi prsti (naprimer 4. in 5. prst pri prijemu A7 A8, 1. in 2. prst za C3 C4), ampak tudi tvoj način je dober. Vsak ima pač svoj način stil in način prstnega reda... V videu bi tudi lahko poudaril, da ni treba toliko "skakati" z roko na basih, če se bo res kdo učil z videa.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost