Moja tašča je šivilja in trenutno šiva za muzikante. Velike težave ima z blagom, saj ga nikjer ne najde, še posebej ne takega z rožicami. Obljubila sem ji, da bom pobrskala po internetu, vendar ničesar ne najdem.
Hvala za vsako informacijo!
Oblačila za muzikante - kje kupiti blago?
Snaha imaš mogoče msn?? Mogoče ti lahko jaz pomagam!
Sicer ta teme ravno ne spada v ta forum, ampak naj bo nekaj časa odprta da bodo še ostali uporabniki malo ti pomagali LEPO SE IMEJ IN LEP POZDRAV!
Sicer ta teme ravno ne spada v ta forum, ampak naj bo nekaj časa odprta da bodo še ostali uporabniki malo ti pomagali LEPO SE IMEJ IN LEP POZDRAV!
Glasba mi pomeni vse, z njo življenje se začne!!!! V meni nikdar ne zamre, je kot daljni lep spomin, ki zveni še ko zaspim!
Najlepša hvala!
Kiki, če še imaš kako informacijo, je bom vesela na mail barba1papa@gmail.com.
Kiki, če še imaš kako informacijo, je bom vesela na mail barba1papa@gmail.com.
-
- Začetnik
Re: Oblačila za muzikante - kje kupiti blago?
Živjo!
V Krškem imajo eno fajno trgovinco z metrskim blagom, kjer imajo tudi blago za večje skupine, zasedbe itd.
Tukaj je povezava [link na privat]
admin
V Krškem imajo eno fajno trgovinco z metrskim blagom, kjer imajo tudi blago za večje skupine, zasedbe itd.
admin
-
- Večji godec
- Kraj: ok. Ptuj
pikasoncek napisal/-a:Živjo!
admin
še meni prosim povezavo pošlji v sporočilu.
HVALA,
LP, NIko
Kdor ima jih rad kot jaz, te domače viže, naj zapoje na ves glas, te domače viže... (8)
Snaha napisal/-a:Moja tašča je šivilja in trenutno šiva za pomoč pri zanositvni muzikante. Velike težave ima z blagom, saj ga nikjer ne najde, še posebej ne takega z rožicami. Obljubila sem ji, da bom pobrskala po internetu, vendar ničesar ne najdem.
Hvala za vsako informacijo!
Razumem težavo, s katero se sooča vaša tašča. Blago z rožicami je lahko včasih težko najti, še posebej, če iščete nekaj specifičnega. Predlagam, da preverite spletne trgovine, kot so Svilanit, Metraža.si ali Blago iz Modre hiše, ki imajo pogosto široko ponudbo različnih vrst blaga. Morda bi bilo koristno tudi poiskati trgovine s tkaninami v večjih mestih ali pa se obrniti na manjše butične trgovine, ki včasih nudijo unikatne vzorce. Če ne najdete točno tistega, kar iščete, se splača tudi poslati povpraševanje ali poklicati te trgovine, saj vam morda lahko priskrbijo blago po naročilu ali vas usmerijo na pravo mesto. Upam, da bo vaša tašča kmalu našla, kar potrebuje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost