IGRICE NA NASTOPIH

davids

IGRICE NA NASTOPIH

OdgovorNapisal/-a davids » 04.05.2007, 08:33

Halo.Znimajo me igrice za popestritev nastopov (ohceti...) če ima kdo kaksno zanimivo bi jo zelo rad slisal. lp

padre
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 17
Pridružen: 10.12.2006, 16:44
Kraj: Kamnik
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a padre » 06.05.2007, 11:08

kočijaž-a že poznaš?


Osebe: Kralj, Kraljica, Kočijaž, Desni konj, Levi konj, Sprednje levo kolo, Sprednje desno kolo, Zadnje levo kolo, Zadnje desno kolo

Stole razporedimo tako, da predstavljajo kočijo. Za Kraljico in Kralja se največkrat izbere nevesto in ženina, ostale osebe pa poljubno. Voditelj bere tekst in takrat, ko omeni eno od oseb, mora ta vstati in teči okoli svojega stola. Če se zmoti (ne vstane ko je imenovana, ali vstane ko ni imenovana) jo čaka kazen, ki jo vnaprej določite.

Nekoč sta živela kralj in kraljica. Bila sta revna kralj in kraljica, nista imela razkošnega kraljestva, temveč samo dva konja, kočijaža in kočijo. Nekega lepega sobotnega jutra je kralj ukazal svojemu kočijažu, naj zapreže kočijo, kajti s kraljico se bosta peljala na izlet po deželi Štajerski. Kočijaž je očistil kočijo in zapregel svoja dva konja. Kot sta hotela kralj in kraljica, je kočijaž pognal svoja dva konja in kočija je odpeljala.
Med potjo je kralj zaslišal, da je sprednje desno kolo zaškripalo, zato je postal pozoren še na ostala tri kolesa. Ko je zaslišal, da cvili tudi zadnje levo kolo, je zaklical kočijažu: ¨Kočijaž, kočijaž, kočijaž, mislim, da bo potrebno pogledati vsa štiri kolesa!¨
Kočijaž je potegnil vajeti levega konja, prav tako pa tudi vajeti desnega konja. Kočijaž je počasi stopil s kočije ter pregledal sprednje levo kolo, sprednje desno kolo, nato pa tudi zadnja kolesa. Ker je bilo vse v najlepšem redu, je sporočil kralju: ¨Kraljica je lahko brez skrbi.¨ Tako so nadaljevali pot skozi mogočne sončne pripeke, z enakomernim ropotanjem koles. Naenkrat je desni konj močneje potegnil od levega konja in levo sprednje kolo je zavilo k desnemu kolesu, proti jarku. Za njima je v jarku pristalo tudi zadnje levo kolo in kočija se je nevarno nagnila na levo stran. Ko sta to opazila kralj in kraljica, je kralj poklical svojega kočijaža: ¨Kočijaž, kočijaž, ej moj kočijaž, kočijaž takoj spravi kolesa nazaj na cesto, da bomo lahko nadaljevali pot, do kraljestva dežele Štajerske.¨ Kočijaž je ustavil oba konja in popravil vsa tri kolesa. A kmalu je kralja in kraljico veselje do potovanja minilo. Zaradi neljubega dogodka sta kralj in kraljica postala slabe volje in kralj je ukazal kočijažu: ¨Kočijaž, kočijaž, kočijaž, obrni konje ter odpelji kočijo nazaj na grad.¨ Ko so prispeli na grad, sta kralj in kraljica stopila iz kočije, kočijaž pa je oba konja odpeljal nazaj v hlev. Tako so srečno živeli še dolge dni.
GA NI JUNAKA, KI NE BI LULAL, KADAR KAKA!.

Daps

OdgovorNapisal/-a Daps » 07.05.2007, 22:39

zanimiva igra. Tkle za kake špile si par dobrih vicev zapomn, pa ful dobra so besedila v katerih kej poveš o ženinu in nevesti al pa slavljencu. natančnega ti nemorm dat, drgač če poznaš osebo se da fain to nardit. pač neki takega:D drgač pa kak smešn komad al pa besedilo ful ožge. Čeprav js še ne igram tk okol vendar tud js iščem še kej, tk da naj še kdo kej pove:D

gasper
Večji godec
Večji godec
Prispevkov: 132
Pridružen: 06.07.2008, 21:46
Kraj: petelinjek-ok. novega mesta

OdgovorNapisal/-a gasper » 07.07.2008, 18:38

Še nekaj zanimivih:
KOVANJE MULE
Dva moška so pokrili z odejo, ki sta predstavljala mulo, ki so jo godci privedli v sobo, da bi jo kovač podkoval. Kovač je imel razno orodje, ne ravno kovaško, tudi on je sodil med godce. Seveda je imel vajenca izbranega med mlajšimi svati, saj poteka igre ne sme poznati. Vajenec mora pridržati nogo mule, ki je hudo ritala in otepala z nogami, marsikdaj je vajenec padel, preden so mulo podkovali. Lahko se predstavljamo zbadljivke, ki so padale na »vajenca«.

ROBOT
Godec nekoga izbere in postavi sredi sobe. Ta se giblje na namig godca. Nato se pojavita dva kupca, ki bi želela robota kupiti za delo doma. Ogledujeta si ga iz vseh strani in drezata vanj.

RADOVEDNOST
Godec pride v sobo z velikim košem na rami. Razglasi da, ima v košu osla. Kdor ga želi videti, naj si ga pobližje ogleda. Seveda jih veliko te šale ne pozna. Marsikdo želi videti to žival, čeprav menijo da je v košu premalo prostora za osla. Tedaj godec odgrne koš, v njem pa je ogledalo, tako da je radovednež videl samega sebe. To privede do veliko smeha.

PRIŠITI KOZAREC
Godec razglasi, da bo na strop prišil kozarec poln vina. Kdor ne verjame, naj pride pogledati. Sredi sobe postavi stol in vzame kozarec, nit in šivanko. Dela kot da bi res šival. Ko je kdo od gostov gledal v strop in čakal da bo godec kozarec prišil, je ta kozarec spustil in vse se je zlilo na oprezujočega.

RENDGEN-OPEACIJA
Med vrata se napne belo rjuho, zunaj v veži ta postavi močno svetlobo, da se na platnu vidi senca človeka-bolnika. Zdravnik-godec-po rentgenizianju ugotavlja razne bolezni in predlaga operacijo. Vse to se vidi le kot senca. Sledi odstranjevanje raznih predmetov iz bolnikovega telesa: kline, verige, posodo, jedilni pribor… godec močno pretirava pri ugotavljanju bolezni potrebnih ukrepov. Bolnik navadno preživi in se zdrav vrne med prisotne (lahko pa: operacija je dobro uspela, le bolnik je ni dobro prenesel). Nato vso tisto »kramo«, ki je bila v operirancu odveč pripeljejo s samokolnico v sobo na ogled, zdravnik (godec) pa razgibano razlaga težave pri opravljenem »strokovnem posegu«.

Malinuc
Dober muzikant
Dober muzikant
Prispevkov: 332
Pridružen: 02.05.2007, 08:59
Kraj: Postojna
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Malinuc » 07.07.2008, 20:42

Zelo zanimive igre, za večino še nisem slišal.
Ena, ki se jo zdaj spomnim je da držita plesalca z ustmi olupljeno banano in plešeta. Ali pa pomarančo (oz. nekaj okroglega) in držita z brado. Pa še ena... Nevesta in še par deklet, žensk lahko tudi moških se usedejo na eno vrsto stolov in zavihajo hlače/krila do kolen in potem ženin tipa kolena dokler ne ugotovi katera je njegova žena. Potem se z nevesto zamenjata.
Slika

gigi
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 54
Pridružen: 12.05.2007, 10:41

OdgovorNapisal/-a gigi » 07.07.2008, 20:51

Ja igre vedno popestrijo zabavo!
lahko poskusite da izberete nekaj plesnih parov vsakemu na eno nogo zvežete balon in nato ob glasbi oni plešejo in poskušajo predreti balon vendar brez rok.
Zadeva je zelo zabavna kdor izpade kazensko pije za zmagovalca pa poskrbite tolažilno nagrado balone(olagumije) ali kaj podobnega.
Naslednjič napišem še kakšno!!!! :D :D :D

lp
Glasba je zdravilo za dušo!!!

_martin_
Odličen muzikant
Odličen muzikant
Prispevkov: 472
Pridružen: 13.12.2006, 20:15
Kraj: Ravne na Koroškem, Ljubljana

OdgovorNapisal/-a _martin_ » 07.07.2008, 20:54

Morda je zanimiva popestritev tudi, da se izbere tri osebe in nato vsaka oddirigira en komad, muzikanti pa igrajo tako kot oseba dirigira.
Kapš C-F-B
Sitar B-Es-As
Sitar Cis-Fis-H
Hohner Morino VN
Yamaha Tyros

Žiga
Večji godec
Večji godec
Prispevkov: 205
Pridružen: 31.10.2006, 18:27
Kraj: Velenje

OdgovorNapisal/-a Žiga » 07.08.2009, 20:03

Zanima me, če slučajno poznate kakšno igrico, ki bi bila primerna za na Abrahamovo veselico ali kaj podobnega, da bi lahko malo popestril dogajanje :?:
Hvala :wink:
Slika

bojan7
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 49
Pridružen: 24.02.2009, 10:04
Kraj: Kidričevo
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bojan7 » 07.08.2009, 21:32

Ena igra je tudi, Prišla je teta iz Amerike. Potem pa izbereš 7 kandidatov ali pa poljubno število, vendar je dobro 7 ker ni dosti pa ne malo.
Igra poteka takole. 6 jih sedi na stolih, in ko prvemu reče sedmi(ne dela drugega kot vedno v novi rundi pove prvemu Prišla je teta iz Amerike in stoji ob prvem): Prišla je teta iz Amerike, on odgovori: Kaj je pa prinesla? in prvo stvar je prinesla zobno ščetko, in potem si prvi umiva zobe. Prvi reče drugemu: Prišla je teta iz Amerike, ki ga nato vpraša: Kaj je pa prinesla? In mu ta odgovori isto kot je sedmi prvemu. In dela isto kot prvi. In tako gre dalje do zadnjega. Potem spet sedmi reče prvemu in se to ponovi, dokler ne delamo vseh stvari hkrati. Druga stvar ki jo prinese teta iz Amerike je gugalnica(se gugaš na stolu, in ne prenehaš s ščetkanjem zob), tretja stvar ki jo prinese je glavnik(ne prenehaš s prejšnima deloma), ter četrta stvar ki jo prinese je pa kolo(bicikl), in potem še na konco goniš kolo, ter delaš vse hkrati, ščetkaš, česaš, gugaš. ter goniš kolo.

Lep pozdrav, Bojan :)
Lp, Harmonika Vidovič S pesmijo je v življenju lepo, s pesmijo si podajmo roko...

Niko_muzikant
Večji godec
Večji godec
Prispevkov: 221
Pridružen: 28.01.2010, 21:00
Kraj: ok. Ptuj

Re: IGRICE NA NASTOPIH

OdgovorNapisal/-a Niko_muzikant » 14.09.2010, 21:15

ŠE IGER BI PROSIL ! :)
HVALA
Kdor ima jih rad kot jaz, te domače viže, naj zapoje na ves glas, te domače viže... (8)

Veso
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 23
Pridružen: 01.01.2010, 17:52
Kraj: šešče 65

Re: IGRICE NA NASTOPIH

OdgovorNapisal/-a Veso » 28.09.2010, 22:50

Moja igra je pa taka:
Najprej na vidno mesto postaviš poljubno število stolov za lažjo izvedbo igre (ni potrebno). Potem izbereš toliko parov kot si postavil stolov, če si jih. Nato vsakemu od parov daš žlico, ali nekakšen predmet, ki ni prevelik. Zatem vse ženske ali moški stopijo na stol partner pa mora žlico spraviti iz ene noge na drugo pod hlačami. Se pravi na eni hlačnici začneš na drugi končaš.
Para se še zamenjata in počnejo isto. Tisit par, ki je zadnji ga čaka kazen in izpade ostali nadaljujejo dokler ne ostane samo en, ki pa ga čaka nagrada.

Če ne razumeš upraš

frajtonko
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 83
Pridružen: 27.07.2009, 11:39
Kraj: ljubljana

Re: IGRICE NA NASTOPIH

OdgovorNapisal/-a frajtonko » 01.10.2010, 14:05

A ima kdo kakšen vic dober ali pa saj spletno stran od vicov. Zelo bi bil hvaležen.
LANZINGER CFB 2009

mckmck

Re: IGRICE NA NASTOPIH

OdgovorNapisal/-a mckmck » 01.10.2010, 14:49

frajtonko če ti bo pomagalo kaj:

http://www.everzi.com/vici/

http://hahehi.com/

frajtonko
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 83
Pridružen: 27.07.2009, 11:39
Kraj: ljubljana

Re: IGRICE NA NASTOPIH

OdgovorNapisal/-a frajtonko » 01.10.2010, 17:12

Kakšne vrste vicov naj pa izberem kakšne vrste so primerne, za 50 letnico.
LANZINGER CFB 2009

urban
V.I.P.
V.I.P.
Prispevkov: 1038
Pridružen: 10.12.2006, 17:54
Kraj: Kamnik
Kontakt:

Re: IGRICE NA NASTOPIH

OdgovorNapisal/-a urban » 01.10.2010, 17:39

Niti ni tako važno tema vica. Vic moraš samo prav povedati pa bo. :wink:
Melodija, letnik 1983, B-Es-As, 34+1
Grilc, letnik 2007, C-F-B, 37+3, glasilke tipo a mano - prodana 2014
Grilc, letnik 2014, C-F-B, 37+3, glasilke amano - prodana 2022
Grilc, letnik 2022, C-F-B, 37+11, glasilke amano

harmonikar.si

rzupan
Večji godec
Večji godec
Prispevkov: 140
Pridružen: 25.08.2009, 14:54
Kontakt:

Re: IGRICE NA NASTOPIH

OdgovorNapisal/-a rzupan » 21.11.2011, 21:58

Iščem besedilo za krst Abrahama. Ali ima kdo in bi bil pripravljen deliti?
haRmOniKa

strikar
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 17.11.2008, 11:53

Re: IGRICE NA NASTOPIH

OdgovorNapisal/-a strikar » 20.02.2012, 12:35

rzupan napisal/-a:Iščem besedilo za krst Abrahama. Ali ima kdo in bi bil pripravljen deliti?


evo malo z zamudo pa mal pokomentirajte kako se vam zdi

KRST ABRAHAMA

NASTOPAJO:ŽUPNIK IN MINISTRANT

SCENARIJ !

V prostoru pripravimo stol

prihod v zatemnjeno dvorano s svečami , nato prižgemo polovico luči…..
sledi govor:

ŽUPNIK!

DOBER VEČER !
PREHODILI SMO DOLGO POT PREKO SEDMIH GORA DEVETIH VODA IN DVANAJSTIH DOLIN . PRIPOTOVALI DO .. IME..... , KJER SMO ZELO UTRUJENI SLIŠALI GLAS VPIJAJOČEGA V PUŠČAVI !!!!!!,DA SE V TEM PROSTORU NAHAJA KAR NEKAJ KANDIDATOV ZA SPREJEM MED ABRAHAMOVCE….(pavza).VENDAR DANES PRAZNUJE SAMO EDEN.. IN ŽELIMO DA SE KAR SAM JAVI.

Ko se javi…….

SPRAŠUJEM VAS:

STE VI ime in priimek

ALI STE ROJENI 20, FEBRUARJA LETA ENTISOČDEVETSTOŠESTDESET -1960(to spremeni)

ALI ŽELITE DANES STOPITI NA ABRAHAMOVO POT ?

Sestavimo sodni senat 3 starejše možakarje za sodno mizo kjer ugotovijo

SODNI SENAT UGOTAVLJA,DA JE DOTIČNA OSEBA PRAVA IN DA JE KANDIDAT pravi ZA SPREJEM MED ABRAHAMOVCE

Nato sledi priprava kandidata za sprejem : Ugotovimo da je nepravilno oblečen(damo mu smešna oblačila) ,ko ga oblečemo mu damo stol,da se vsede Moramo ti še preveriti sluh ….. in vid (GLEJ SPODAJ)
PROSIM POMOČNIKA DA MU NADENE KRONO IN DA ZAČNEMO Z SPREJEMOM MED ABRAHAMOVCE.
DRAGI NAŠ KANDIDAT,PROSIM,DA SI NAJPREJ IZBEREŠ BOTRA, KI TE BO SPREMLJAL IN ČUVAL NA TVOJI TRNAVI IN RAZOVRATNI POTI malo ti sugeriramo izberi si nekoga mlajšega ,ki ga ne bo prej pobralo kot tebe če ga boš slučajno potreboval. Po predahu….. -Sedaj pa je že čas da kterega nalijete
NAJPREJ NEKAJ PREDPRIPRAV…TU PRI SEBI IMAM KNJIGO DOBRIH DEL IN KNJIGO SLABIH DEL. TU SO UGOTOVITVE VSEH TVOJIH DEL,KAR NAM BO POMAGALO ,DA UGOTOVIMO TVOJO PRIPRAVLJENOST ZA SPREJEM MED ABRAHAMOVCE..

SPOŠTOVANI IME….KANDIDAT ZA ABRAHAMA

SKOZI VPRAŠANJA KI TI JIH BO POSTAVIL SODNI SENAT BOMO UGOTOVILI ALI SI SPOSOBEN STOPITI NA ABRAHAMOVO POT.
NEKAJ VPRAŠANJ BO IZ TVOJEGA ŽIVLJENJA, NEKAJ SPOZNAVANJE NARAVE,DRUŽBE,KMETIJSTVA,VEROUK IN SPLOŠNE RAZGLEDANOSTI.

1,VPRAŠANJE IZ KMETIJSTVA –ZAKAJ je PETELIN NAJSREČNEJŠA ŽIVAL
NA KMETIJI ? - ZATO KER IMA TOLIKO ŽENA IN NOBENE TAŠČE!

2,VPRAŠANJE IZ SVETOVNIH JEZIKOV-KAKO JAPONCI REČEJO ABRAHAMOVCU? - KITA MU HIRA!

3,VPRAŠANJE IZ SPLOŠNE RAZGLEDANOSTI-KAKŠNA JE RAZLIKA MED CIGARETIO IN TAŠČO - PRI CIGARETI JE NAJSLAJŠI PRVI DIM
PRI TAŠČI PA ZADNJI

4,VPRAŠANJE IZ SLOVNICE – KAKO SE SKLANJA DEDEK
-TEŽKO BREZ KOZMODISKA!

5,VPRAŠANJE IZ VEROUKA?KAKO SE IMENUJE DVANAJSTA BOŽJA ZAPOVED
-NAVSEZGODAJ POLJUBI SVOJO ŽENO ,DA BOŠ PRVI NA VRSTI
Kratek posvet z senaom
SODNI SENAT SE JE NA PODLAGI TEŽKIH VPRAŠANJ ODLOČIL ,DA SE SME IME IN PRIIMEK
SPREJETI MED ABRAHAMOVCE.
(vzamemo si čas da kaj spijemo )
................
................
SLEDI KRST KANDIDATA ZA ABRAHAMA

DOVOLITE DA NAJPREJ SPREGOVORIM NEKAJ BESED O KANDIDATU ZA ABRAHAMA LETA ????? JE BIL PRI (ime po domače) VESEL DOGODEK. NA SVET JE PRIVEKAL MALI ime. SPOMNIMO SE ,DA JE BILO TISTO LETO VELIKO SNEGA(če je pozimi če ne kaj drugega). IME SI VERJETNO DOBIL PO SVETNIKU JOŽEFU(ali kaj drugega). MALI JOŽEK JE PRIDNO RASEL IN KRAVE PASEL VMES ŠE KAŠNEMU PIŠČANCU VRAT ZAVIL . ZRASEL SI V PRIDNEGA IN VZORNEGA FANTKA. NO KO PA JE TA FANTEK MALO BOLJ ZRASEL PA SE NEKATERI SPOMNIJO KAR NEKATERIH ANEKDOT, KAJTI JOŽEK JE RAD TUDI MALO PONOČEVAL IN TUDI DEKLETA OBISKOVAL .PA ZA ENKRAT NEBI VEČ O TEM ………

DRAGI SVATJE
(kot da jr pomota)
(AH NE)-po posvetu z ministrantom
DRAGI FARANI
(AH NE)-po posvetu z ministrantom
DRAGI PRISOTNI …..

(deklamiramo kot župnik)
zdaj dvignimo kozarce 
in spijmo jih do dna, 
a nikar ne pozabimo, 
da KANDIDAT naš,
jih zdaj že 50 ima!  Na zdravje…….. pijemo

SEDAJ boste morali tudi vi spoštovani zbrani malo sedelovati………

VSI TUKAJ ZBRANI PRIZNAJMO SVOJE ŽELJE,prosim,da ponavljate za mano!
DA BI SE DANES ZASTONJ IN NA RAČUN ..............
-NAJEDLI IN NAPILI
-IN DA BI JOŽETU
-ŽEPE IZPRAZNILI
-DA SI BO ZAPOMNIL
-KDAJ ABRAHAMA JE IMEL

MINISTRANT
–HVALJEN BODI TVOJ FINANC MINISTER

ŽUPNIK
DRAGI ZBRANI …..DANES SMO SE TUKAJ ZBRALI ,DA BI ( ime) NOVO IME DALI
NAJ VSTANE ivan ……… NAJ VSTANE ŠE BOTER

NAJPREJ SLEDI ZAOBLJUBA – SPOVED

KRŠČENEC PETER PROSIM PONAVLJAJ ZA MANO:!
-OBLJUBLJAM IN PRISEGAM PRED TO VESELO DRUŠČINO
-DA BOM ZVEST PRIJATLOM IN ŽENI DO KONCA ŽIVLJENJA,
-DA BOM PODNEVI IN PONOČI PO POSVETNIH IN POSLANSKIH ZAKONIH
-IZPOLNJEVAL ZAKONSKE IN DRUGE DOLŽNOSTI
-ČE BO POTREBNO BOM POKLICAL TUDI SVOJE PRIJATLE
-ALI KAKEGA ABRAHAMA NA POMOČ
-VSEM PRISOTNIM PRIZNAM . DA SEM VELIKOKRAT ZA DRUGIMI GLEDAL
-DA MI NI BILA DOVOLJ LE ENA……
-IN DA MI NI ŽAL IN OBLJUBIM DA BOM S TEM NADALJEVAL
-DOKLER MI BO TAMALI ZMOGEL IN ZDRŽAL
-PROSIM VSE SVETNIKE,VSE ZDRAVNIKE IN TUDI VAS
-PROSITE ZAME OČETA
-DA ME TAMALI NE IZNEVERI
-OBLJUBIM, DA SE BOM ŠE NAPREJ RAD POTEPAL
-OBISKOVAL PRIJATELJE IN VEDNO S SABO NOSIL POLNO DENARNICO
-DA NE BOM NIKOLI PUSTIL ŽEJNIH PRIJATLOV
-IN DA BOM Z NJIMI PONOČEVAL ,ČE BO POTREBNO

MINISTANT:
PROSIMO TE USMILI SE GA

strikar
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 27
Pridružen: 17.11.2008, 11:53

Re: IGRICE NA NASTOPIH

OdgovorNapisal/-a strikar » 20.02.2012, 12:39

rzupan napisal/-a:Iščem besedilo za krst Abrahama. Ali ima kdo in bi bil pripravljen deliti?


ŽUPNIK
SEDAJ SLEDIJO PROŠNJE VSEMOGOČNEMU
-DOHTARJI USMILITE SE NAŠEGA ŠTEFANA IN ZDRAVEGA OBDRŽITE ŠE NASLEDNJIH 50 LET
MINISTRANT :
DOHTARJI USMILITE SE GA
ŽUPNIK
VSI SVETNIKI USMILITE SE JOŽETA IN RADI GA IMEJTE
MINISTRANT
VSI SVETNIKI USMILITE SE GA
ŽUPNIK
FINANC MINISTER USMILI SE NAŠEGA FRANCIJA ,DA BO IMEL VEDNO POLNO DENARNICO PRI SEBI
MINISTRANT
USLIŠI GA GOSPOD
ŽUPNIK
SLANA USMILI SE JOŽETA IN NE BARVAJ MU VEČ LAS
MINISTRANT
PROSIMO USMILI SE GA

ŽUPNIK
SEDAJ SLEDI KRST ……… NAJPREJ PA SE BOMO MALO OKREPČALI…… PROSIM …..DA VSI VSANETE ……NATOČITE KOZARCE ……KOZARCE VZAMEMO V DESNO ROKO…….IN JIH SPRAZNIMO DO DNA …
SEDAJ KOZARCE POVEZNITE NA SVOJO GLAVO….

MIHA ,ČELO SE TI ŽE MALO GUBA, GLAVA TI ŽE MALO SIVI, IN RIT TI ŽE MALO NORI ,ZATO DRAGI JOŽE , TI BOMO NOVO IME DALI…… BODI……. ABRAHAM!!!!
NA JEZIK BOMO DALI MALO TI SOLI,……
DA SE TI JEZIK MALO UMIRI!!!!......
PA MALO VODICE…….! ZA TVOJE TRUDNE NOGICE …..
PA ŠE KOZAREC VINA ……..!
DA TI V NADALJNEM ŽIVLJENJU VSE ŠTIMA

TAKO!!!,SEDAJ SI KRŠČEN ZA ABRAHAMA IN SAM BOG
NAJ TI POMAGA

MINISTRANT
PROSIMO USMILI SE GA!

ŽUPNIK
ZDAJ PA PROSIM NJEGOVO ŽENO,DA SE NAM PRIDRUŽI ……počakaj da pride

DA NAŠEMU ABRAHAMU ZMASIRA NOGICE KOT MU JE TO DELALA ZADNJIH 24 LET 9 MESECEV

SLEDI še prisega!! prosim ABRAHAM ,da ponavljaš za mano

PRISEGAM –govori glasno da te vsi čujejo

da sem bil 20.2.2012 star 50 let 
da danes 20.2.2012 vstopam v družbo abrahamovcev 
da bom sledil programu abrahamovcev, ki se glasi: 
-še bolje bom živel 
-močneje bom ljubil 
-manj delal in garal ,a zvečer okol ga sral
-več užival in čez dan počival
-nobene zabave ne bom zamudil 
-nobene ženske ne bom odklonil 
-za svojo prehrano bom dobro skrbel 
-vitamine in kalcij bom vedno s sabo imel 
-maščob in sladkarij se bom izogibal 
-pil ga bom po pameti - ali svoji vesti 
-vsak teden se bom dobro razgibal 
K ZDRAVNIKU BOM REDNO ZAHAJAL IN SKRBEL 
-da se mi krvni tlak ne bo več dvigal 
-da mi srčni utrip ne bo več padal 
VSAKO JUTRO SE BOM PRED OGLEDALO POSTAVIL IN 
-se prav prijazno pozdravil 
-in rekel si na glas
LE ENKRAT SE ŽIVI, ZATO MILAN TI, NE DELAJ SI SKRBI ….
in nazdravimo ZDAJ vsi…….

S to prisego in s svojim podpisom se prostovoljno 
vključim v vrste ABRAHAMOVCEV….(konec ponavljanja)
-Pa še to…. Izključitev zaradi kršitve ni 
možna, kakor tudi ni možna pritožba.! Podpis (in izročimo priznanje)

SREČAL ZDAJ SI ABRAHAMA…… , SEZI KREPKO MU V ROKO…, ZBRANI PA TI VSI ŽELIMO…, SREČE.., ZDRAVJA.., DA BO STO.!!!!

NA KONCU TI BO NAŠ CERKVENI ZBOR ZAPEL ŠE ENO PESMICO !(če hočete np:ZAKRIVLJENO PALICO)


kraj.in datumTU PA SO ŠE TESTI
Za sluh……

ČUJ DAJ TOLE IME (čisto potih tak da ne čuje v roki pa držimo 100EUR tak da jih ne vidi)

................
................

................

............


Za vid……

O
DPR
EM
ALO
SEK
SAP
OST
ANE
ŠK
RA
TKO
VID
EN
(od premalo seksa postaneš kratkoviden)za tiste ki slabo vidite in čitate

Niko_muzikant
Večji godec
Večji godec
Prispevkov: 221
Pridružen: 28.01.2010, 21:00
Kraj: ok. Ptuj

Re: IGRICE NA NASTOPIH

OdgovorNapisal/-a Niko_muzikant » 10.07.2012, 10:59

Mi lahko kdo bolj natančno razloži te teste za sluh & kraktkovidnost ? :)
Kdor ima jih rad kot jaz, te domače viže, naj zapoje na ves glas, te domače viže... (8)

NeKo1o
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 55
Pridružen: 20.07.2010, 12:24

Re:

OdgovorNapisal/-a NeKo1o » 10.07.2012, 15:47

_martin_ napisal/-a:Morda je zanimiva popestritev tudi, da se izbere tri osebe in nato vsaka oddirigira en komad, muzikanti pa igrajo tako kot oseba dirigira.


eni se ne razumemo za dirigiranje :D ali kako to misliš ? :oo


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost