Fender CD 140 SCE

dlopsty
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 54
Pridružen: 17.08.2011, 15:07

Fender CD 140 SCE

OdgovorNapisal/-a dlopsty » 12.08.2013, 16:03

Zdravo,
doma imam fenderjevo kitaro z oznako CD 140 SCE. Sedaj bi rad imel na tej kitari nameščen pas. Kjer je priklopi kabel iz ojačevalca je premalo prostora, tako da bo verjetno treba malo povrtati in namestiti vijak ali kako?
lp

mckmck
Moderator
Moderator
Prispevkov: 483
Pridružen: 11.08.2011, 00:40

Re: Fender CD 140 SCE

OdgovorNapisal/-a mckmck » 12.08.2013, 18:12

dlopsty napisal/-a:Zdravo,
doma imam fenderjevo kitaro z oznako CD 140 SCE. Sedaj bi rad imel na tej kitari nameščen pas. Kjer je priklopi kabel iz ojačevalca je premalo prostora, tako da bo verjetno treba malo povrtati in namestiti vijak ali kako?
lp

Ne razumem prav.
Pač priklop za ojačevalec je tam kjer pride pas (imam isto jaz)?
Kje je pa problem saj pas ima luknjo ?
Naročite se na Youtube kanal z videolekcijami za harmoniko . Ime kanala Diatonko.

dlopsty
Začetnik
Začetnik
Prispevkov: 54
Pridružen: 17.08.2011, 15:07

Re: Fender CD 140 SCE

OdgovorNapisal/-a dlopsty » 13.08.2013, 00:38

torej imaš isto kitaro?

mckmck
Moderator
Moderator
Prispevkov: 483
Pridružen: 11.08.2011, 00:40

Re: Fender CD 140 SCE

OdgovorNapisal/-a mckmck » 13.08.2013, 10:29

dlopsty napisal/-a:torej imaš isto kitaro?

Ne nimam iste, vendar pri vsaki pride tako priklop kar mi je znano.
Upaš poslikati kje je problem?

Lp
Naročite se na Youtube kanal z videolekcijami za harmoniko . Ime kanala Diatonko.


Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost