NAVIHANKE.....
-
- Večji godec
- Kraj: Velenje-okolica
- Kontakt:
NAVIHANKE.....
Punce so res pridno in trdno delale, da so prišle do takšnega slovesa, ki ga imajo...Res bi vam rad čestital, ker sam vem koliko odrekannj ste imele, samo tako pač je, če želiš uspeti v glasbi....
Žal mi je, da ena članica januarja oz. februarja odhaja stran od vas, vem, da že z novo članico pridno in trdno delate, vendar mi bo vseeno žal za njo, ker je bla fulll vredi punca....Škoda, da se bo umaknila iz glasbe...
Žal mi je, da ena članica januarja oz. februarja odhaja stran od vas, vem, da že z novo članico pridno in trdno delate, vendar mi bo vseeno žal za njo, ker je bla fulll vredi punca....Škoda, da se bo umaknila iz glasbe...
Igraj z dušo
-
- Večji godec
- Kraj: Velenje-okolica
- Kontakt:
Ja Neža gre stran, se bo umaknila vn iz glasbe....
Drgač pa že pridno trenirajo z eno novo deklino, js je še nism spoznal sicer, sam pa pravijo, da je fulll sposobna in da dobr dela...Je pa blondika(nevem, če ne Tanja Čretnik-se mi zdi, da je blo mal govora za njo)....hehe!Tanje se še pa en mal spomnem, ko je hodla punca k Tinču se harmonko učit....
)
Zdj pa ne bo več Jasmina edina blondika noter v ansamblu....Se ji sigurn fajn zdi...
Ma sm js žleht....
)
Drgač pa že pridno trenirajo z eno novo deklino, js je še nism spoznal sicer, sam pa pravijo, da je fulll sposobna in da dobr dela...Je pa blondika(nevem, če ne Tanja Čretnik-se mi zdi, da je blo mal govora za njo)....hehe!Tanje se še pa en mal spomnem, ko je hodla punca k Tinču se harmonko učit....

Zdj pa ne bo več Jasmina edina blondika noter v ansamblu....Se ji sigurn fajn zdi...
Ma sm js žleht....

Igraj z dušo
eh navihanke men niso všeč njigovi komadi so totalno glupi no edini komad ko se mi migoče še kolket tolk dopade je gasilec drgač pa ni neke pretirane navdušenosti. punce zgledajo že dobro razn harmonkarca mi ni všeč k sem jo zadnič na banki cel vidu pa ma tak koščen obraz.
drgač pa sem ču da so punce ful visoke in tud ful hinavske sam trdil pa ne bom da je res k jst resnice ne poznam sam tak sem ču
lp
drgač pa sem ču da so punce ful visoke in tud ful hinavske sam trdil pa ne bom da je res k jst resnice ne poznam sam tak sem ču
lp

Po mojem mnenju so Navihanke po kvaliteti izvajanja NZ glasbe najboljši ženski sestav v Sloveniji in prekašajo marsikatero moško zasedbo. Naredijo tudi zelo dobro vzdušje in imajo bogat in pester program ter za pokazat tako in drugače veliko. Pod vodstvom Hercoga delajo načrtno in profesionalno. Prepričan sem, da če katera izmed deklet ne bi izpolnjevala pogojev, da lahko igra v tej skupini bi se je hitro losali. So pa bile do nedavnega (dve leti nazaj) med najdražjnimi podobnimi zasedbami (4-5 članov). Upam, da so veliko denarja same popapale in ne samo ata manager!?
Mojster napisal/-a:Po mojem mnenju so Navihanke po kvaliteti izvajanja NZ glasbe najboljši ženski sestav v Sloveniji in prekašajo marsikatero moško zasedbo. Naredijo tudi zelo dobro vzdušje in imajo bogat in pester program ter za pokazat tako in drugače veliko. Pod vodstvom Hercoga delajo načrtno in profesionalno. Prepričan sem, da če katera izmed deklet ne bi izpolnjevala pogojev, da lahko igra v tej skupini bi se je hitro losali. So pa bile do nedavnega (dve leti nazaj) med najdražjnimi podobnimi zasedbami (4-5 članov). Upam, da so veliko denarja same popapale in ne samo ata manager!?
Za prvi stavek bi odgovoril: Japajade, ni jih čez Vesele štajerke :idea:
Re: NAVIHANKE.....
Zasledil sem novico o razpadanju ansambla, grožnje s tožbo. Kaj se dogaja z Navihankami?
Re:
Pero napisal/-a:tudi jaz se s tem strinjam:D https://vajanadan.si/promocija-zdravja-v-podjetju/
Se strinjam

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost