Ansambel Saša Avsenika
Ansambel Saša Avsenika
V četrtek in petek (26. in 27. marec) so se v Begunjah v domači gostilni prvič publiki predstavili ansambel Saša Avsenika. Jih je šel kdo poslušati? Kako se vam zdijo? Bodo lahko dosegli naše najboljše ansamble, ki igrajo Avsenikovo glasbo, ali jih bodo mogoče presegli?
Tudi zasedba je zelo zanimiva, saj imajo dva klarineta ter včasih tudi pevski tercet, saj mnda klarinetistka tudi poje.
Jaz sem jih šla poslušati včeraj in morem reči, da je za začetek kar vredu. Pevca se bosta morala še precej potruditi. Pa kilometrine jim manjka. Drugače se mi zdi pa, da bodo pod mentorstvom Renata Verliča in bratov Avsenik prov kmalu dobili veliko špilov. Če ne drugega zaradi imena.
Kakšno je pa tvoje mnenje?
Tudi zasedba je zelo zanimiva, saj imajo dva klarineta ter včasih tudi pevski tercet, saj mnda klarinetistka tudi poje.
Jaz sem jih šla poslušati včeraj in morem reči, da je za začetek kar vredu. Pevca se bosta morala še precej potruditi. Pa kilometrine jim manjka. Drugače se mi zdi pa, da bodo pod mentorstvom Renata Verliča in bratov Avsenik prov kmalu dobili veliko špilov. Če ne drugega zaradi imena.
Sreča se raje druži s skromnimi...
Re: Ansambel Saša Avsenika
Meni se zdi da ime pomeni vse ,ali moje je mnenje da v Sloveniji ima puno več ljudje in ansamblov ki puno boljše zašpilajo--a još bumo vidli ak ime Avsenik pomeni kvalitetuAmazoncy napisal/-a:V četrtek in petek (26. in 27. marec) so se v Begunjah v domači gostilni prvič publiki predstavili ansambel Saša Avsenika. Jih je šel kdo poslušati? Kako se vam zdijo? Bodo lahko dosegli naše najboljše ansamble, ki igrajo Avsenikovo glasbo, ali jih bodo mogoče presegli?
Samo ime jih ne bo moglo dolgo držati na sceni, se bojo mogli tudi v špilanju izkazati. Sam imajo pa privilegije, ker sodelujejo s najboljšimi.
To se mi zdi po eni strani tudi nepravično, ker obstaja tudi veliko 'garažnih' ansamblov, ki se ne morejo prebiti na sceno.
To se mi zdi po eni strani tudi nepravično, ker obstaja tudi veliko 'garažnih' ansamblov, ki se ne morejo prebiti na sceno.
Sreča se raje druži s skromnimi...
To je moje mnenje tudiAmazoncy napisal/-a:Samo ime jih ne bo moglo dolgo držati na sceni, se bojo mogli tudi v špilanju izkazati. Sam imajo pa privilegije, ker sodelujejo s najboljšimi.
-
- Mali godec
- Kraj: lepota slovenskih goric SVETA TROJICA
- Kontakt:
jas sem se pogovarjal z učitelejm baritona... je rekel da so že igrali skupaj pa da baje zelo dobro igrajo.......to je njegovo mnenje ki pa mislim da ni kr tak če gledaš na njegove izkušnje in priznanost(prva črka učiteljevega imena je B priimka pa N) če mogoče ve kdo o komu govorim ....
saj veste da tapravi je ton ko vreže jo bariton
-
- Mali godec
- Kraj: lepota slovenskih goric SVETA TROJICA
- Kontakt:
Blaž napisal/-a:klemen94 napisal/-a:cehak napisal/-a:Te pa že drzi, če Brane tak reče:p
tako je se oba menda vema kdo me uči hehe
Novak?
ja ampak sma se pogovarjala pa je dejal da ni lih najbol zato da se njegovo ime pojavla na takšnjih in drugačnih forumih
saj veste da tapravi je ton ko vreže jo bariton
muzikas napisal/-a:To je moje mnenje tudiAmazoncy napisal/-a:Samo ime jih ne bo moglo dolgo držati na sceni, se bojo mogli tudi v špilanju izkazati. Sam imajo pa privilegije, ker sodelujejo s najboljšimi.
ne da se ne morejo. ne znajo se, pa nekateri tud ljudi ne poznajo. na tv al pa radio pa svoj komad pa res ni težko posnet. ka pa par komadov posnet pa it na festival... malenkost. dejstvo so skor vsi garažni ansambli (pravim za oberkrain) povprečnih oz. še to ne... in to kvari slovensko narodno zabavno glasbo. hvala bogu da obstajajo razni mastnaki, avseniki, podpečani, novaki ki se jim da ukvarjat z povprečnimi ansambli in jih usmerjat pravilno! če ne bi šla ta glasba...da ne povem kam. u glasbenih šolah tak nič ne učijo oberkraina. obratno! mislim brez veze...
drgač pa k temi:) nism jih še slišal. dejmo jim čas. avseniki tud niso čez noč ratali dobri. pa še to... če avseniki nebi meli takih posameznikov pa VILKOTA...tud nebi bli to. moje mnenje je, da je g. Vilko bil eden najpomembnejših členov ansambla bratov Avsenik, če ne najpomembnejši
...
se strinjam!! sam glede Saše, njega fejst v ospredje tišijo, ker on je vnuk ˝velikega˝ Slavka Avsenika!!, sj drgač je ful prjazn pa to, sam men se zdi da nima kej posebnega Avsenikovega stila igranja!! kak se pa vam zdi ?
http://www.youtube.com/watch?v=rqvEUUgVuKc
Nekaj na suho.
Nekaj na suho.
-
- Večji godec
- Kraj: Ribnica
Re:
Amazoncy napisal/-a:Samo ime jih ne bo moglo dolgo držati na sceni, se bojo mogli tudi v špilanju izkazati. Sam imajo pa privilegije, ker sodelujejo s najboljšimi.
Se strinjam. Sicer sem ta ansambel že slišal v živo in moram priznat da dobro igrajo. Mislim pa da so prišli na tako visoko sceno res samo zaradi priimka (Avsenik). Menim pa da bodo še prodobili na kakovosti in bodo zelo dobri.
sem jih slišal predkratkim na božično novoletnem koncertu na vrhniki (organizator stanko petrič) pa morm rečt da so tistih par komadov k so jih tam odšpilal res odšpilal zelo dobro in praktično ni razlike če primerjaš s tastarimi avseniki
RUTAR B-Es-As (s poltoni) 2010
RUTAR C-F-B (s poltoni)
RUTAR C-F-B (s poltoni)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost