Najboljši harmonikar ?
-
- Začetnik
Najboljši harmonikar ?
Jaz imam vprašanje kateri harmonikar je po vašem mnenju najboljši ?
Re: Najboljši harmonikar ?
To je zelo težko vprašanje kdo je najboljši.
Za moje pojme ni najboljšega ali ti je všeč ali ti ni všeč.
Recimo meni je zelo všeč Zoran Zorko, recimo Denis Novato mi je pa totalen poden čeprav je super harmonikar
.
Upam da razumeš kaj hočem povedati.
Lojze Slak je bil tudi med najboljšimi pa ne zaradi težavnosti pesmi ampak enostavnosti.
Za moje pojme ni najboljšega ali ti je všeč ali ti ni všeč.
Recimo meni je zelo všeč Zoran Zorko, recimo Denis Novato mi je pa totalen poden čeprav je super harmonikar

Upam da razumeš kaj hočem povedati.
Lojze Slak je bil tudi med najboljšimi pa ne zaradi težavnosti pesmi ampak enostavnosti.
Naročite se na Youtube kanal z videolekcijami za harmoniko . Ime kanala Diatonko.
urbankalan napisal/-a:Jaz imam vprašanje kateri harmonikar je po vašem mnenju najboljši ?
JAZ!!......hec, ampak to bo ostalo večno vprašanje, ker ga ni, odgovora namreč. L.p
Zame je najboljši harmonikar vseh časov Lojze Slak.
... Vsi smo lahko najbolsi... : nebi se rad hvalil vendar leta 2009 sem postal evropski prvak v igranju na frajtonarci, in so mi vsi sosolci in kolegi govorili, da sem potem takem najboljsi v evropi...jaz pa sem vedel da temu ni tako, saj je bil moj stavek na to kaj so mi soslci in kolegi takrat govorili bil: najboljsi je tisti, ki prime harmoniko v roke z veseljem ne glede na to kaj igra in kako igra... taksen je moj odgovor kdo je najboljsi.
Pozdrawvvw :))
Dokler sam po tekmovanjih hodis in solo igras ni receno da si dober harmonikar, sele ko si enkrat v ansamblu, res vidisckaj vse je se pomembno poleg tekmovanj
tekmovanja so neka osnova za lažji začetek oz. večja motivacija za učenje.
Zgolj moje mnenje

Zgolj moje mnenje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost