Učitelji diatonične harmonike
morino napisal/-a:zanimivo, da se nobeden ne vpraša po klavirski harmoniki!!!
bi se lahko spremenili v profesionalce, tko pa.....
.....ste lahko le amaterji. Če si mislil nadaljevati stavek s takimi besedami, ti povem da se motiš! Profesionalec si lahko tudi na diatonični harmoniki. Če pa dobro obvladaš obe, je pa seveda še toliko boljše.
Aco51
cavly^^ napisal/-a:Aco pri Tini Lenart se učiš? Kdo pa si? ^^
Tino vpraš za Acota... Ve tuda za moj internetni nadimek
Glasba je razlog, razlog je veselje, to moje je življenje
Dečman - 2008 - C F B
Moji posnetki:
http://aco.byethost14.com/muska/
Dečman - 2008 - C F B
Moji posnetki:
http://aco.byethost14.com/muska/
Moram rečt, da sem se sam naučil kar znam! Tukaj so zajeti tudi malo težji komadi prav od Sotoška (učil sem se jih s CD-ja, tako da je tudi kakšna napaka - nimam volje da bi en komad vadil več kot dva dni).
Prstno tehniko sem se naučil medtem, ko sem gledal svoje učence. Ko gledaš, lahko vidiš kateri prsti so najbolj optimalni za določene prijeme ter katere boš uporabil za naslednji prijem.
Prstno tehniko sem se naučil medtem, ko sem gledal svoje učence. Ko gledaš, lahko vidiš kateri prsti so najbolj optimalni za določene prijeme ter katere boš uporabil za naslednji prijem.
Maher napisal/-a:Bil sem pri Toniju S. Pa moram rečt da kdor se sam uči, škoda časa, ker se ne uči prav. Vsaj jest sem tak bil. Prijeme ti mora pokaz nekdo ki obvlada, drugače so vse težje skladbe skoraj neizvedljive.
Ni res, če hodiš v glasbeno šolo se hitro naučiš prijemov, in z lahkoto sam, ker ti glasbena šola že da toliko osnov, da ni za povedat, sam to vem ker letos glasbeno končam in je res razlika med tistimi ki so v glasbeno hodili, pa med tistimi ki niso, se tisti ki so v glasbeno hodili bolje dobijo v frajtonarci....

Živjo!
Jaz sem ena izmed zasvojenk z NZ glasbo in se tudi sama učim frajtonarco, kot se za pravo Dolenjko spodobi. Najprej sem 1 leto hodila k starejšemu gospodu v Grosuplje, letos pa teče že 6. leto odkar se učim pri Tomažu Kastelicu od MD in sm ful zadovoljna. Glede plačila ne morem nič povedat, ker sva kolega in mi ne računa, vem pa, da ni drag.
Poznam tudi Rokeca (Švab od Modrijanov), ki mi je enkrat, ko se je oglasil pri nas, tudi pokazal en komad. Precej drugačen način učenja, vendar je mojster, ni kej.
Vsekakor pa je za tiste, ki se želijo kak komad naučit v nulo ali za tekmovanje priporočljivo, da vsake toliko časa obiščejo kakšnega Lupinca, Goterja, Novatta itd. Vsekakor pa brez vsakodnevnega "drgnjenja" doma pač ne gre. Meni čas za študij lani ni dopuščal, da bi kaj veliko igrala in se mi kar pozna. Bom letos bolj pridna, obljubim
Lepo se mejte, fajn špilajte, pa naj bo katerikoli učitelj, sam da je veselje.
Jaz sem ena izmed zasvojenk z NZ glasbo in se tudi sama učim frajtonarco, kot se za pravo Dolenjko spodobi. Najprej sem 1 leto hodila k starejšemu gospodu v Grosuplje, letos pa teče že 6. leto odkar se učim pri Tomažu Kastelicu od MD in sm ful zadovoljna. Glede plačila ne morem nič povedat, ker sva kolega in mi ne računa, vem pa, da ni drag.
Poznam tudi Rokeca (Švab od Modrijanov), ki mi je enkrat, ko se je oglasil pri nas, tudi pokazal en komad. Precej drugačen način učenja, vendar je mojster, ni kej.
Vsekakor pa je za tiste, ki se želijo kak komad naučit v nulo ali za tekmovanje priporočljivo, da vsake toliko časa obiščejo kakšnega Lupinca, Goterja, Novatta itd. Vsekakor pa brez vsakodnevnega "drgnjenja" doma pač ne gre. Meni čas za študij lani ni dopuščal, da bi kaj veliko igrala in se mi kar pozna. Bom letos bolj pridna, obljubim

Lepo se mejte, fajn špilajte, pa naj bo katerikoli učitelj, sam da je veselje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost