Igranje spremljave
-
- Začetnik
Igranje spremljave
Lp,
Proso bi če mi lahko kdo razloži kako se igra spremljava če igraš skupaj z diatonično harmoniko uglasitve C-F-B ali B-ES-AS, ker mi nikakor ne rata. Če bi pa lahko kdo napisal v obliki not pa se toliko bolše.
M.
Proso bi če mi lahko kdo razloži kako se igra spremljava če igraš skupaj z diatonično harmoniko uglasitve C-F-B ali B-ES-AS, ker mi nikakor ne rata. Če bi pa lahko kdo napisal v obliki not pa se toliko bolše.
M.
-
- Začetnik
Re: Igranje spremljave
???????
Ja, igrati moraš v teh durih.
Če je uglasitev C-F-B in igra on skladbo v F-duru (se pravi v drugi vrsti osnovni akord) potem igraš ti F-dur in Dominanto C7 ter subdominanto B.
Ko igra v C-duru igraš C, G7 in F, ko igra v B-duru pa B, F7 in Es.
Če je uglasitev C-F-B in igra on skladbo v F-duru (se pravi v drugi vrsti osnovni akord) potem igraš ti F-dur in Dominanto C7 ter subdominanto B.
-
- Začetnik
igrana5 napisal/-a:Ja, igrati moraš v teh durih.
V mislih sem mel igranje spremljave s klavirsko harmoniko

-
- Začetnik
Kaj imaš mogoče kaki notni zapis tega? Ker se mi niti malo ne sanja kak bi se naj to igralo, ali pa še bolše kak posnetek.

Zdaj zavriskaj, zapoj,
jaz zavriskam s teboj.
jaz zavriskam s teboj.
-
- Začetnik
Najlepša hvala!
Če se iz tega ne boš razumel, me lahko kontaktiraš na igrana5@gmail.com pa se zmeniva za skype ali kaj podobnega.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost