Živjo,
Ima mogoče kdo kakšen rabljen meh za diatonično harmoniko, ki bi bil dobro ohranjej oz. še bil uporaben in ga je pripravljen odstopit po ugodni ceni? Najraje bi videl, da bi bil dimenzije cca. 30x16 cm, lahko pa je tudi večji.
Ponudbe mi pošljite na zasebno sporočilo, če je možno s fotografijo.
Hvala in Lp, Janez
Kupim rabljen meh
Re: Kupim rabljen meh
Zdravo!
Naj te opozorim, da kolikor sem sam seznanjem, se meh na inštrument tako ali tako lima in ga potem lahko iz samega okvira le strgaš!
Morda se motim.
LP Rok
Naj te opozorim, da kolikor sem sam seznanjem, se meh na inštrument tako ali tako lima in ga potem lahko iz samega okvira le strgaš!
Morda se motim.
LP Rok
Se motiš. Meh je liman na okvir, ki je zaštiftan na diskantni in basni del v ohišje harmonike, štifte odstraniš in odstraniš tudi meh oz, ga snameš.
Hvala za pojasnilo, se mi je zdelo, da je tako No, a ima kdo kaj? Je sploh običaj, da se dobi kakšen rabljen meh kje al grejo vsi v kanto?
vendar ti luknje za štifte oz robnički z ene harmonike ne bodo pasali na drugo harmoniko
japi2 napisal/-a:Živjo,
Ima mogoče kdo kakšen rabljen meh za diatonično harmoniko, ki bi bil dobro ohranjej oz. še bil uporaben in ga je pripravljen odstopit po ugodni ceni? Najraje bi videl, da bi bil dimenzije cca. 30x16 cm, lahko pa je tudi večji.
https://elpec-ebikes.com/collections/otroski-sedezi https://www.estela.si/
Hvala in Lp, Janez
kaksne so pa cene danes?
aceofs napisal/-a:japi2 napisal/-a:Živjo,
tu
Hvala in Lp, Janez
zanimivo haha
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost