Tekmovanja 2015 - klavirka
Tekmovanja 2015 - klavirka
Pozdravljeni!
Zanima me ali že kaj veste, katera harmonikarska tekmovanja bodo v tem letu, z disciplino klavirska harmonika? Katera tekmovanja so bila v preteklosti s to disciplino? Sam poznam samo Avsenikovo tekmovanje in mednarodno tekmovanje v Beltincih.
A so mogoče podobna tekmovanja, kjer lahko igraš Avsenika, tudi kje v Avstriji?
Hvala za odgovore
Zanima me ali že kaj veste, katera harmonikarska tekmovanja bodo v tem letu, z disciplino klavirska harmonika? Katera tekmovanja so bila v preteklosti s to disciplino? Sam poznam samo Avsenikovo tekmovanje in mednarodno tekmovanje v Beltincih.
A so mogoče podobna tekmovanja, kjer lahko igraš Avsenika, tudi kje v Avstriji?
Hvala za odgovore
Re: Tekmovanja 2015 - klavirka
Eno v Idriji je že bilo (samo tam oberkrain nima kaj iskati), vem pa, da bo še Bistrički zvukolik v MAriji Bistrici, hrvaškem romarskem kraju (med Zagrebom in Varaždinom).
Litijan napisal/-a:Eno v Idriji je že bilo (samo tam oberkrain nima kaj iskati), vem pa, da bo še Bistrički zvukolik v MAriji Bistrici, hrvaškem romarskem kraju (med Zagrebom in Varaždinom).
Kako lahko za katerikoli kraj v Sloveniji napišeš da : " ....tam oberkrain nima kaj iskati" ?????
Lep pozdrav, Aco51!
Po moje je imel v mislih, da je šlo samo za "frajtonarje".
Tema je Ivan Rijavec, ok? Osnovna kategorija je klavir, zdaj se je zčaelo pa tudi s harmoniko.
Litijan napisal/-a:Tema je Ivan Rijavec, ok? Osnovna kategorija je klavir, zdaj se je zčaelo pa tudi s harmoniko.
Kje si pa videl, da je "tema je Ivan Rijavec" .... pa klavir????
Lep pozdrav, Aco51!
Ups, sem pa zgoraj brcnil v meglo....! L.p.
milkyway, vsaj noga ni bolela! 
SEVIQ bo konec tega meseca, ima tudi harmoniko med kategorijami!

SEVIQ bo konec tega meseca, ima tudi harmoniko med kategorijami!
Gre kdo od tule letos v Begunje na tekmovanje konec januarja?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost