Veselice
Re: Veselice
Jst bi vas vse povabu v Tomišelj pri Igu(okolica Ljubljane) v soboto, 22. maja na Mlade Dolenjce.
http://datingsidorsingel.com/
http://www.nar0dnjak.si/index.php?mid=1 ... ca_id=3825
Seznam veselic. Lahko jih tudi pošljete na naveden mail: veselice@nar0dnjak.si
Seznam veselic. Lahko jih tudi pošljete na naveden mail: veselice@nar0dnjak.si
Ansambel SAŠA AVSENIKA
kje: v Loki pri Mengšu (okolica Domžale)
kdaj:12.6.2010 ob 20:00
Vljudno vabljeni, za hrano in pijačo bo poskrblejno!
Se vidimo
kje: v Loki pri Mengšu (okolica Domžale)
kdaj:12.6.2010 ob 20:00
Vljudno vabljeni, za hrano in pijačo bo poskrblejno!
Se vidimo
marjan
-
- Odličen muzikant
- Kraj: Ravne na Koroškem, Ljubljana
V okviru Ravenških dnevov, vsi vabljeni 28.8. zvečer (20.30) na Ravne na Koroškem, kjer bodo ans. Štirje kovači, Natalija Verboten in ans. Zupan
.
Dogajalo se bo pod šotorom pri letnem bazenu. Vstopnine ni.

Dogajalo se bo pod šotorom pri letnem bazenu. Vstopnine ni.

Kapš C-F-B
Sitar B-Es-As
Sitar Cis-Fis-H
Hohner Morino VN
Yamaha Tyros
Sitar B-Es-As
Sitar Cis-Fis-H
Hohner Morino VN
Yamaha Tyros
Letos so aktualni FOLK IDOLI. Meni so zelo všeč, dvakrat sem bil na njihovih nastopih. Res razturajo, potem sem zvedel, da so kar trije iz razpadle AJDE not. Ajda pa je bla itak zakon ( Deklica, Mimi, Mušice ).
Folk idoli pa zdej trgajo z belo nevesto in do nazga. Imajo pa best valček ever - LJUBICA
Folk idoli pa zdej trgajo z belo nevesto in do nazga. Imajo pa best valček ever - LJUBICA
-
- Večji godec
- Kraj: ok. Ptuj
Ansambel Modrijani
Kdor ima jih rad kot jaz, te domače viže, naj zapoje na ves glas, te domače viže... (8)
MMM71 napisal/-a:Letos so aktualni FOLK IDOLI. Meni so zelo všeč, dvakrat sem bil na njihovih nastopih. Res razturajo, potem sem zvedel, da so kar trije iz razpadle AJDE not. Ajda pa je bla itak zakon ( Deklica, Mimi, Mušice ).
Pristna slovenščina:
FOLK .........IDOLI..........razturajo..........not..........bla .........itak.........zdej trgajo.........do nazga..........best........ever.....
ČESTITAM!

Lep pozdrav, Aco51!
Aco51 napisal/-a:MMM71 napisal/-a:Letos so aktualni FOLK IDOLI. Meni so zelo všeč, dvakrat sem bil na njihovih nastopih. Res razturajo, potem sem zvedel, da so kar trije iz razpadle AJDE not. Ajda pa je bla itak zakon ( Deklica, Mimi, Mušice ).
Pristna slovenščina:
FOLK .........IDOLI..........razturajo..........not..........bla .........itak.........zdej trgajo.........do nazga..........best........ever.....
ČESTITAM!![]()
![]()
Pač slengovski jezik. Mladi ga uporabljamo, z tem pa ni nič narobe!!

neich napisal/-a:Aco51 napisal/-a:MMM71 napisal/-a:Letos so aktualni FOLK IDOLI. Meni so zelo všeč, dvakrat sem bil na njihovih nastopih. Res razturajo, potem sem zvedel, da so kar trije iz razpadle AJDE not. Ajda pa je bla itak zakon ( Deklica, Mimi, Mušice ).
Pristna slovenščina:
ČESTITAM!![]()
![]()
Pač slengovski jezik. Mladi ga uporabljamo, z tem pa ni nič narobe!!![]()
Saj, zato sem pa čestital ker je tako Fuuul the best.
(Če bo šlo tako naprej, vaši vnuki ne bodo več razumeli, kaj šele znali SLOVENSKO)
Lep pozdrav, Aco51!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost