S kod pa prihajata?
Aco51 napisal/-a:andy20 napisal/-a:Hei! Sem 20letno dekle iz okolice Podčetrtka in si ful želim peti v kakšnem ansamblu. Zaenkrat moje izkušnje obsegajo le petje v pevskem zboru in karaokah...
Če kdo išče pevko, mi lahko piše na mail andy.filipancic (at) gmail.com
Posvetuj se z možakarjem, ki skoraj vsak večer igra v Atomskih toplicah
(zunaj ob gostišču Lipa) Revež se sam trudi, poje in igra, pa mu nikakor ne rata - Gostje ob njegovem igranju (petju)skoraj zaspijo! Če drugega ne, boš vsaj s svojo šarmantnostjo očarala goste - če pa kolikor toliko dobro poješ, potem bo pa fešta.....! (seveda, če te bo vzel v ekipo)
Aco51
Bilko napisal/-a:Aco51 napisal/-a:andy20 napisal/-a:Hei! Sem 20letno dekle iz okolice Podčetrtka in si ful želim peti v kakšnem ansamblu. Zaenkrat moje izkušnje obsegajo le petje v pevskem zboru in karaokah...
Če kdo išče pevko, mi lahko piše na mail andy.filipancic (at) gmail.com
Posvetuj se z možakarjem, ki skoraj vsak večer igra v Atomskih toplicah
(zunaj ob gostišču Lipa) Revež se sam trudi, poje in igra, pa mu nikakor ne rata - Gostje ob njegovem igranju (petju)skoraj zaspijo! Če drugega ne, boš vsaj s svojo šarmantnostjo očarala goste - če pa kolikor toliko dobro poješ, potem bo pa fešta.....! (seveda, če te bo vzel v ekipo)
Aco51
zajebancija na kubik......kr neki...
in-tune napisal/-a:Sem pevka Slo. Bistrice in me zanima, ali je kakšna skupina v nastajanju, ki ima rada dobro nzg in bi rabila pevko.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost