Ritem
Ritem
Lep pozdra.
Imam sledeč problem...
nikakor se ne morem držati ritma...skoraj vedno sem prehiter...
kadar igram pri stricu, ki je izkušen harmonikaš, mi vedno govori naj si dajem ritem z tapkanjem noge ob tla...
pa to mi ne pomaga dost...
kako naj odpravim to težavo ?
hvala
Imam sledeč problem...
kadar igram pri stricu, ki je izkušen harmonikaš, mi vedno govori naj si dajem ritem z tapkanjem noge ob tla...
hvala
Re: Ritem
samouk napisal/-a:Lep pozdra.
Imam sledeč problem...
hvala
Lahko bi si pomagal, da si na midi datotekah naštimaš določen ritem in zraven igraš,to je pač za vajo. Mal poišč po forumu, so ble že vse uplodane, in opisano kateri program rabiš in vse.
Rutar tolminka, 2007

-
- Začetnik
- Kraj: Kamnik
Meni osebno metronom ni kaj dosti pomagal...
Potem sem vadil/vadim malo drugače: komad sem predvajal na računalniku in zraven istočasno igral. Še bolje je, če poslušaš komad s slušalkami. V obeh primerih takoj vidiš kdaj si iz ritma.
Zdaj si tudi z nogo dajem ritem. Malo pomaga ampak, če je noga iz ritma je pa tudi hudič.
Potem sem vadil/vadim malo drugače: komad sem predvajal na računalniku in zraven istočasno igral. Še bolje je, če poslušaš komad s slušalkami. V obeh primerih takoj vidiš kdaj si iz ritma.
Zdaj si tudi z nogo dajem ritem. Malo pomaga ampak, če je noga iz ritma je pa tudi hudič.

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost