Slaki prenehali z igranjem
Apis
Zakaj pa je to čudno če je igral ( igra ) kromatično harmoniko?
Očitno je, da ta vrsta harmonike ni priljubljena, lahko pa vam iz svojih izkušenj povem, da je zelo zelo dobra. Sicer je malo težja za naučiti, je pa zato kasneje ko se je naučiš, tudi dosti lažja za igrati kot pa klavirka.
Če ne bi bilo Lojzeta in njegove frajtonerce, sem prepričan, da bi danes marsikdo igral kromatično - Lojze pa tudi ve zakaj je v določenih skladbah uporabil ravno to harmoniko!
Če še kdo od " forumašev " igra kromatično, naj se javi!
Lojzetu pa želim predvsem zdravja!
Očitno je, da ta vrsta harmonike ni priljubljena, lahko pa vam iz svojih izkušenj povem, da je zelo zelo dobra. Sicer je malo težja za naučiti, je pa zato kasneje ko se je naučiš, tudi dosti lažja za igrati kot pa klavirka.
Če ne bi bilo Lojzeta in njegove frajtonerce, sem prepričan, da bi danes marsikdo igral kromatično - Lojze pa tudi ve zakaj je v določenih skladbah uporabil ravno to harmoniko!
Če še kdo od " forumašev " igra kromatično, naj se javi!
Lojzetu pa želim predvsem zdravja!
Hervard napisal/-a:Muzikant Matic napisal/-a:Nekje sem slišal da naj bi bila kriva bolezen enega člana....koliko pa je resnice v tem pa nevem
Rekli so, da so se razšli zaradi tega, ker imajo zdaj vsi otroke, in rabijo več časa za njih, ker so kot ansambel bili zelo zaposleni.
.......najbrž si mislil reči vnuke

Lep pozdrav, Aco51!
Žiga napisal/-a:@Aco51: Mislim, da je v zadnjih objavah govora o ansamblu Slapovi
Ja, saj res - malo sem ustrelil mimo. Prebral sem le naslov: "Slaki prenehali z igranjem" pa sem mislil, da je govor o njih (prejšnje strani pa nisem prebral)
Res pa je tudi, da se ponavadi piše o vsem mogočem, le o naslovni temi ne!
Lep pozdrav, Aco51!
-
- Večji godec
- Kraj: Ribnica
Ko gledam ta forum me je najbolj presenetilo da Lojze Slak še nima odprte teme (ali je ni ali pa sem jo spregledal) in sem našel le to, ki govori o njem.
Pa imam glede Lojzeta eno vprašanje:
Ali kdo ve koliko približno skladb je Lojze izdal?
Sem že nekaj brskal pa tega podatka nisem našel rad bi pa imel vse njegove skladbe. (kar nekaj se jih je že nabralo
)
lp Jaka
Sem že nekaj brskal pa tega podatka nisem našel rad bi pa imel vse njegove skladbe. (kar nekaj se jih je že nabralo

lp Jaka
Ni ga junaka čez Lojzeta Slaka
jaka_perovsek napisal/-a:Ko gledam ta forum me je najbolj presenetilo da Lojze Slak še nima odprte teme (ali je ni ali pa sem jo spregledal) in sem našel le to, ki govori o njem.
Sem že nekaj brskal pa tega podatka nisem našel rad bi pa imel vse njegove skladbe. (kar nekaj se jih je že nabralo)
lp Jaka
Jaz imam 479 njegovih melodij
(vseh skupaj zaigranih v različnih tonalitetah - ali pa, da njegovo melodijo igra nekdo drug pa 664)
Lep pozdrav, Aco51!
-
- Večji godec
- Kraj: Ribnica
kirezagar napisal/-a:Zakaj tega nikol nobedn ne uploada na Partis al pa kam drugam?
Use se najde, sam mal je treba poiskat

Lojze Slak-22 albumov
http://www.partis.si/torrent/podrobno/28106
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost