MIDI na frajtonercah

Glasilke, mehovi, jermeni, midi sistemi; vaše harmonike itd.
JOhanezJa
Začetnik
Začetnik

Re: MIDI na frajtonercah

OdgovorNapisal/-a JOhanezJa » 12.04.2024, 11:13

ale napisal/-a:Pozdravljeni,

Imel sem na testu totter midi TM4-Lux, ki je super. Me pa zanima, kaj manj dobiš v ostalih cenejših modelih, torej TM4-S in TM4-BK? Manj programov predvidevam in ni zvoka klarineta in trobente? Če pri TM4-BK razumem, imaš samo spremljavo na basni strani, na diskantu pa rabiš zunanji mikrofon? Se splača za domačo uporabo vzeti TM4-S?

lp ale

Glede na moje poznavanje je model TM4-Lux najbolj polnovreden, z največ funkcijami in možnostmi, vključno z raznimi programi in zvoki.

JOhanezJa
Začetnik
Začetnik

OdgovorNapisal/-a JOhanezJa » 16.04.2024, 13:15

kriko07 napisal/-a:Kolikšna pride cena za premontažo totter midija iz ene harmonike na drugo? Gre se za TM4S. dokumentni sistem Ali bi lahko mogoče tudi sam?
Cena za premontažo Totter Midija iz ene harmonike na drugo se lahko razlikuje glede na različne dejavnike, kot so lokacija, spretnosti izvajalca in morebitna dodatna popravila ali prilagoditve.

JOhanezJa
Začetnik
Začetnik

OdgovorNapisal/-a JOhanezJa » 10.05.2024, 08:16

JOhanezJa napisal/-a:
ale napisal/-a:Pozdravljeni,

Imel sem na testu totter midi TM4-Lux, ki je super. Me pa zanima, kaj manj dobiš v ostalih cenejših modelih, torej TM4-S in TM4-BK? Manj programov predvidevam in ni zvoka klarineta in trobente? https://elpec-ebikes.com/products/thule-nosilec-za-3-kolesa-velocompact-926-3-bike-13-pin Če pri TM4-BK razumem, imaš samo spremljavo na basni strani, na diskantu pa rabiš zunanji mikrofon? Se splača za domačo uporabo vzeti TM4-S? https://www.bodygain.si/izdelki/prehrana/beljakovine/beljakovinske-ploscice

lp ale

Glede na moje poznavanje je model TM4-Lux najbolj polnovreden, z največ funkcijami in možnostmi, vključno z raznimi programi in zvoki.

Res je, različni modeli Totter midi harmonik ponujajo različne funkcionalnosti in možnosti, odvisno od vaših potreb.

Vrni se na

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov